Basis huidzorg Grimbergen

Een basis gelaatsverzorging door een professionele huidcoach is een transformerende ervaring. In tegenstelling tot een gewoon schoonheidssalon, richt ik me op het verbeteren van de huidconditie op de lange termijn. Dit gebeurt door middel van een grondige huidanalyse, op maat gemaakte producten en behandelingen. Kortom, bij een Beauty Complete gaat het om een volledige aanpak voor een gezonde, stralende huid.

Basis huidzorg, wat mag u verwachten?

Een basis gelaatsverzorging bij Beauty Complete is een verwennerij op het hoogste niveau voor uw huid. U wordt ontvangen in een rustgevende omgeving en verwend met luxe producten en technieken die speciaal zijn afgestemd op uw huidbehoeften. Tijdens de behandeling ligt u heerlijk te ontspannen terwijl uw huid intens wordt verzorgd en verfrist. Het is een moment van pure luxe en ontspanning waarbij u zich helemaal kunt overgeven aan de zorg voor uw huid. Na afloop voelt u zich niet alleen ontspannen, maar ook stralend en vol energie.

Hebt u graag een gelaatsverzorging zonder te veel toeters en bellen? Wenst u verwennerij op het hoogste niveau voor uw huid?

Basis huidzorg

De verschillende types

Huidbehandeling op advies

Kan u tussen alle gelaatsverzorgingen niet kiezen wat het beste is voor uw huid kies dan deze optie. Na overleg bekijk ik als huidcoach wat het beste is voor uw huid.

Snelle huidbehandeling

Bent u een nieuwe klant en wil u op korte tijd even het verschil voelen van een gewone schoonheidssalon en een huidcoach, kies dan deze optie.

Ontdekking huidbehandeling

Niet veel tijd, wil u een gelaatsverzorging tijdens de lunch kies dan voor deze optie.